Pintxoak egitea

Helburuak:

Sukaldeko oinarrizko hornidura osatzen duten ekipoak, makinak, lanabesak eta erremintak erabiltzea, aplikazioen arabera eta errendimendu optimoaren arabera.

Sukaldaritzako elaborazio sinpleak prestatzea eta aurkeztea, aldez aurretik definitutako teknika errazak aplikatuta.

Zuzen manipulatzea, kontsumitzera bideratutako generoaren higiene eta osasun-araudiaren arabera, eta araudi higieniko-sanitarioa zorrotz aplikatuta.

Mota guztietako pintxoak platerean zein barran aurkezteko beharrezko eragiketak egitea.

Edukiak:

  • Pintxoak egitea
  • Ehundurak eta zaporeak, gozo-gazia kontrajartzea
  • Tapak, pintxoak, kanape hotz eta beroak, akonpainamendu-saltsa klasikoak
  • Tapa, pintxo, kanape eta ardoen arteko uztarketa
  • Aurkezpena salmenta-elementu gisa
  • Platereko konposizioa, platerean jartzeko teknika estetikoak
  • Pintxo-barra muntatzea
Scroll to Top
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad