pincho, tapas, spain-669895.jpg

Pintxoak egitea

Edukiak:

Sukaldeko oinarrizko hornidura osatzen duten ekipoak, makinak, tresnak eta erremintak erabiltzea, haien aplikazioen arabera eta errendimendu egokiaren arabera.
Sukaldaritzako elaborazio sinpleak prestatzea eta aurkeztea, aldez aurretik zehaztutako teknika errazak aplikatuta.
Kontsumorako generoaren higiene- eta osasun-araudiarekin bat etorriz eta higiene- eta osasun-araudia zorrotz aplikatuta, behar bezala manipulatzea.
Platerean zein barran mota guztietako pintxoak aurkezteko beharrezko eragiketak egitea.

 

Helburuak:

1. PINTXOAK EGITEA:
1.1 Testurak eta zaporeak, gozo-gazia kontrajartzea.
1.2 Tapak, pintxoak, kanapeak
1.2.1. Estalki, pintxo eta kanape hotzak
1.2.2. Estalki, pintxo eta kanape beroak
1.3 Azalak, pintxoak, kanapeak eta ardoak uztartzea
1.4 Estalki, pintxo, kanape eta saltsa-akonpainamendu klasikoen errezeta-liburua

2. SALMENTA-ELEMENTU GISA AURKEZTEA:
2.1. Platereko konposizioa, plakatzeko teknika estetikoak
2.2. Pintxo-barra muntatzea

 

Scroll to Top
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad