Chef preparing meal in a modern kitchen with various cookware.

SUKALDARITZA

HELBURUAK:

Elikagaiak aurreelaboratzeko, prestatzeko, aurkezteko eta kontserbatzeko prozesuak egitea eta eskaintza gastronomikoak definitzea, dagozkien teknikak autonomiaz aplikatuz eta
elikagaiak manipulatzean segurtasun- eta higiene-arauak eta -jardunbideak errespetatuz, eta ezarritako kalitatea eta helburu ekonomikoak lortzea.

EDUKIAK:

MF0711_2 Ostalaritzako segurtasuna, higienea eta ingurumenaren
babesa.

MF0260_2 Elikagaien aurreelaborazioa eta kontserbazioa

MF0261_2 Sukaldaritza-teknikak

MF0262_2 Sukaldaritza-produktuak

MP0017 Lanekoak ez diren lanbide-jardunbideak

 

 

 

Scroll to Top
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad