Sukaldaritzako oinarrizko elaborazioak

Helburuak:

Arrainen, krustazeoen eta moluskuen sukaldaritzako elaborazioen akabera-eragiketak aztertzea eta egitea, haien definizioaren, egoeraren eta zerbitzu-motaren arabera, merkaturatze optimoari erantzuteko.

Edukia:

  • Arrainen, krustazeoen eta moluskuen oinarrizko elaborazioetan eta plateretan erabiltzen diren makineria, ontziteria, tresneria eta erremintak
  • Arrain, krustazeo eta moluskuekin egindako hondoak, oinarriak eta oinarrizko prestakinak
  • Arrainak, krustazeoak eta moluskuak prestatzeko teknikak
  • Arrainak, krustazeoak eta moluskuak oinarri dituzten oinarrizko platerak
  • Arrainen, krustazeoen eta moluskuen bidezko plateren aurkezpena eta dekorazioa
  • Prestatutako platerak arrain, krustazeo eta moluskuen bidez leheneratzea
Scroll to Top
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad