Helburua:
Taberna-kafetegiaren aurrezerbitzu, zerbitzu eta zerbitzu-osteko prozesuak garatzea, dagokion teknikak autonomiaz aplikatuz; bezeroa hartu eta artatzea; beharrezkoa denean ingelesa erabiliz; ezarritako kalitatea eta helburu ekonomikoak lortuz; elikagaiak manipulatzeko segurtasun eta higiene arauak zein praktikak errespetatuz; eta halako establezimendu txikien kudeaketa administratiboa egitea.
Edukiak:
-
MF1046_2 Elikagai eta edarien zerbitzu-teknikak barran eta mahaian
-
MF1047_2 Edariak
-
MF1048_2 Ardoen zerbitzua
-
MF1049_2 Taberna-kafetegiko janarien prestaketa eta erakusketa
-
MF1050_2 Taberna-kafetegiaren kudeaketa
-
MF0711_2 Ostalaritzan segurtasuna, higienea eta ingurumen-babesa
-
MF1051_2 Restaurazio zerbitzuetarako ingeles profesionala
-
MP0057 Lanbide-praktika ez-laboralen modulua

