bar, toulouse, bartender, alcohol, drinks, pub, bartender, bartender, bartender, bartender, bartender

Taberna eta kafetegi zerbitzuak

Helburua:
Taberna-kafetegiaren aurrezerbitzu, zerbitzu eta zerbitzu-osteko prozesuak garatzea, dagokion teknikak autonomiaz aplikatuz; bezeroa hartu eta artatzea; beharrezkoa denean ingelesa erabiliz; ezarritako kalitatea eta helburu ekonomikoak lortuz; elikagaiak manipulatzeko segurtasun eta higiene arauak zein praktikak errespetatuz; eta halako establezimendu txikien kudeaketa administratiboa egitea.

Edukiak:

  • MF1046_2 Elikagai eta edarien zerbitzu-teknikak barran eta mahaian

  • MF1047_2 Edariak

  • MF1048_2 Ardoen zerbitzua

  • MF1049_2 Taberna-kafetegiko janarien prestaketa eta erakusketa

  • MF1050_2 Taberna-kafetegiaren kudeaketa

  • MF0711_2 Ostalaritzan segurtasuna, higienea eta ingurumen-babesa

  • MF1051_2 Restaurazio zerbitzuetarako ingeles profesionala

  • MP0057 Lanbide-praktika ez-laboralen modulua

Scroll to Top
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad