hd wallpaper, food, to greet-3048228.jpg

Pasta italiarrak

Edukiak:

Historia eta sailkapena
o Pastaren historia
o Italiako pastaren historia
o Ore motak
Orea luzatzeko, osatzeko, lehortzeko eta mozteko tresnak
Irina, osagai nagusia
o Gariaren sailkapena
o Gari gogorreko semola motak
o Glutena
o Almidoiak
Beste osagai batzuk
o Osagai likidoak
o Arrautza
o Gatza
Semolako pasta freskoa
o Motak
o Funtsezko puntuak
Pasta freskoa arrautzetan
o Irina
o Arrautza
o Proportzioak
Oratzea eta atsedena
Ijezketa eta formazioa
o Eskuz ijeztea
o Makinaz ijeztea
o Ebaketa eta formazioa
Egostea
o Gatza egostean
o Almidoiak egostean
o Almidoia garatzea
o Egosteko oinarrizko arauak
Saltsak eta mantekatuak
o Saltsak sailkatzea
o Pasta eta saltsa
o Mantekatua

Helburuak:

Pastaren sukaldaritzaren gako guztiak ezagutzea, errezeta tradizionalenetatik hasi eta sortzaileenetaraino. Pastazko plater goxoak nola sortu ikasi.

Scroll to Top
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad