sushi, dinner, food-2246348.jpg

Sushi egitea

Edukiak:

Arrozaren egosketa sushiarentzat
Hainbat nigiris mota
Makis mota desberdinak
Sushirako dekorazio-elementuak
Plateren aurkezpena

Helburuak:

Orokorrak:
Sushi motak ezagutu
Gaitasun profesionalak hobetzeko aukera ematen duten ezagutzak egokitzea edo zabaltzea.
Ostalaritzako enpresetan bat egiteko eskaintza gastronomikoa indartzea ahalbidetuko duten ezagutzak ematea.
Espezifikoak:
Sushia egiteko erabiltzen diren teknika adierazgarrienak menderatzea.
Sushidun plateretan aplikatzeko aurkezpenak ezagutzeko.
Sushiaren adierazgarri den material espezifikoaren erabilera ezagutzea eta menderatzea.

Scroll to Top
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad