FAMILIAS SUBVENCIONADAS EU------------

pastelería, pasteleria, rol-3835088.jpg

Glutenik gabeko sukaldaritza eta gozotegia

Edukiak: Zeliakoentzako errezeta tradizionalagoak egokitzea. Helburuak: Zeliakiaren intolerantziari buruz ikastea eta glutenik gabeko plater mota desberdinak egitea.

vegetables, food, ingredients-2008578.jpg

Sukaldaritza begetarianoa eta beganoa

Edukiak: Elaborazioak egitea, errezeta tradizionalak barazkijaleetara egokitzeko aldaketak eginez. Helburuak: Bizimodu horri buruz ikastea, erabiltzen duten lehengaiari buruz, eta elaborazio desberdinak egiteko aukerak ezagutzea.

electrician, repair, electricity-1080554.jpg

Behe-Tentsioko Instalazio Elektrikoen Muntaketa eta Mantentze-Lanak

Edukiak: UC0820_2 Behe-tentsioko instalazio elektrikoak muntatzea eta mantentzea, nagusiki etxebizitzetarako diren eraikinetan.UC0821_2 Behe-tentsioko instalazio elektrikoak muntatzea eta mantentzea merkataritza-eraikinetan, bulego-eraikinetan eta industria baterako edo gehiagotarako eraikinetan.UC0822_2 Automatismoen instalazioak muntatzea eta mantentzea, etxebizitzen eta industria txikien ingurunean.UC0823_2: Behe-tentsioko aireko sare elektrikoak muntatzea eta mantentzea.UC0824_2 Behe-tentsioko lurrazpiko sare elektrikoak muntatzea eta mantentzeaUC0825_2 Makina elektrikoak muntatzea eta mantentzea. …

Behe-Tentsioko Instalazio Elektrikoen Muntaketa eta Mantentze-Lanak Read More »

sushi, dinner, food-2246348.jpg

Sushi egitea

Edukiak: Arrozaren egosketa sushiarentzatHainbat nigiris motaMakis mota desberdinakSushirako dekorazio-elementuakPlateren aurkezpena Helburuak: Orokorrak:Sushi motak ezagutuGaitasun profesionalak hobetzeko aukera ematen duten ezagutzak egokitzea edo zabaltzea.Ostalaritzako enpresetan bat egiteko eskaintza gastronomikoa indartzea ahalbidetuko duten ezagutzak ematea.Espezifikoak:Sushia egiteko erabiltzen diren teknika adierazgarrienak menderatzea.Sushidun plateretan aplikatzeko aurkezpenak ezagutzeko.Sushiaren adierazgarri den material espezifikoaren erabilera ezagutzea eta menderatzea.

pincho, tapas, spain-669895.jpg

Pintxoak egitea

Edukiak: Sukaldeko oinarrizko hornidura osatzen duten ekipoak, makinak, tresnak eta erremintak erabiltzea, haien aplikazioen arabera eta errendimendu egokiaren arabera. Sukaldaritzako elaborazio sinpleak prestatzea eta aurkeztea, aldez aurretik zehaztutako teknika errazak aplikatuta. Kontsumorako generoaren higiene- eta osasun-araudiarekin bat etorriz eta higiene- eta osasun-araudia zorrotz aplikatuta, behar bezala manipulatzea. Platerean zein barran mota guztietako pintxoak aurkezteko beharrezko …

Pintxoak egitea Read More »

background, baker, baking-906135.jpg

Sukaldaritza osasuntsua

Edukiak: 1. Dietetikaren arloko nozioak. 2. Dieta mediterraneoa. 3. Egosketa osasungarriak. 4. Entsaladak. 5. Barazkiak. 6. Frutak. 7. Lekaleak. 8. Arroza. 9. Pastak. 10. Haragiak eta arrainak. 11. Ospakizunetarako zenbait plater. 12. Osagaiak, A-tik Z-ra. 13. Osasunaren hiztegi txikia.

Garraiorako Lanbide-Gagikuntza

Edukiak: 1. Zentzuzko gidaritzari buruzko prestakuntza aurreratua, segurtasun-arauetan oinarritua. Kate zinematikoa. Segurtasun-gailuak. Erregaiaren erabilera optimizatzea. 2. Araudiaren aplikazioa. Errepideko garraioaren gizarte-ingurunea eta araudia. 3. Osasuna, Bide Segurtasuna, Ingurumena, Zerbitzua eta Logistika. Errepideen eta lan-istripuen arriskuak. Gaitasun fisikoa eta psikikoa. Larrialdi-egoerak ebaluatzeko gaitasuna. Helburuak: -Izangaiak gaituta egongo dira CAP Gaitasun Profesionalaren Ziurtagiriarekin. -Gaituta egongo al dira …

Garraiorako Lanbide-Gagikuntza Read More »

crane, magnetic system, scheffer-3626170.jpg

Zubi-Garabi langilea

Contenido: Elementos del puente-grúa desde el punto de vista de la seguridad. Normas fundamentales de uso de los puentes grúa. Elementos principales de seguridad en el puente grúa. Operaciones especialmente peligrosas en el manejo de puente grúa. Caídas a diferente nivel. Caída por objetos por desplome o derrumbamientos. Caída de objetos en manipulación. Caída objetos …

Zubi-Garabi langilea Read More »

ERAIKIN ETA LOKALETAN GAINAZALAK ETA ALTZARIAK GARBITZE

Objetivo:Realizar las tareas de limpieza y mantenimiento de superficies y mobiliario en edificios y locales seleccionando las técnicas, útiles, productos y máquinas para garantizar la higienización, conservación y mantenimiento, en su caso, bajo la supervisión del profesional competente, cumpliendo con la normativa aplicable en materia de seguridad y salud Contenido:• UC0972_1 Realizar la limpieza de …

ERAIKIN ETA LOKALETAN GAINAZALAK ETA ALTZARIAK GARBITZE Read More »

Scroll to Top
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad